Genieten in de Eifel
  

 Welkom bij Gasthaus Paula


Campagne „Zorgenloos boeken" – kostenvrij annuleren tot 7 dagen voor aankomstHeerlijk een paar dagen weg of op vakantie!

De ogen van de Vulkaneifel

De vakantie voorpret groeit, maar u bent nog niet zeker waar de reis heengaat?  Vakantie in de Vulkaan-Eifel!

Ontspan & geniet van de natuur, van het prachtige Eifellandschap. Maak een wandeling langs het Lieserpad of de Eifelsteig, of bezoek een van de vele bezienswaardigheden. Er is altijd wel iets interessants te doen. Van jong tot oud, de Vulkaan-Eifel is voor iedereen.

Begin je dag met een heerlijk ontbijtbuffet van Paula. en dan of je nu liever de schoonheid van het omringende landschap ervaart,  of een van de vele toeristische attracties bezoekt - of misschien toch liever gaat wandelen, vissen, mountainbiken, een motortocht maken of gewoon de schoonheid en rust van de Vulkaan-Eifel ontdekken.  Dit alles is mogelijk!  (zie ook de pagina activiteiten)


Geschiedenis van Gasthaus Paula

Het pension is sinds het einde van de jaren 70 in gebruik. Vroeger een boerderij, maar herbouwd en vergroot door de voormalige eigenaren familie Roos, die persoonlijk de bouwverbeteringen op zich nam en dit prachtige gebouw creëerde dat je vandaag ziet.

Wij (de huidige eigenaren) zijn in 2020 vanuit Nederland naar de Vulkaan-Eifel verhuisd, wij zijn verliefd geworden op deze prachtige omgeving en hebben het gastenverblijf kunnen overnemen van de familie Roos.

Na twee jaar van renovatie en modernisering opende Gasthaus Paula in mei 2022 haar deuren.

U bent van harte welkom om uw vakantie te komen beleven. We hebben de traditionele Duitse uitstraling behouden, maar met een moderne inrichting.

Het vroegere huis met schuur

 Goed om nog even te weten:

  • Tv met ingebouwde Chromecast zodat u met uw eigen abonnement kunt streamen van bv. Netflix.
  • Een goede wifi is aanwezig.
  • Alle kamers, slaapkamers en badkamers geheel vernieuwd. 
  • Bij ons in het restaurant is het mogelijk te pinnen.

 


Naar zoek & boek


Naar prijzen & info